Op 30 oktober zullen de Plaatselijke belangen langs de N35 (Haarle, Heino, Hoonhorst, Laag Zuthem en Mariënheem) aan de Tweede Kamer Commissie voor Infrastructuur en Waterstaat een petitie aanbieden. In deze petitie willen we de druk op Den Haag opvoeren om op korte termijn meer Rijksgelden beschikbaar te stellen voor verhoging van de verkeersveiligheid op de N35 en door opwaardering de doorstroming te ondersteunen.
We roepen zo veel mogelijk mensen op om deze petitie te tekenen: www.n35.petities.nl..

Zondag 14 oktober was het dan eindelijk zover. Een nieuw kunstgraveld is er gerealiseerd door gemeente Raalte voor de SV Mariënheem. Mariënheem is de laatste in de cyclus waar een kunstgrasveld in de Gemeente Raalte werd aangelegd en eindelijk zover om deze officieel te worden geopend. Toespraken waren door Monique Schrijver SV Mariënheem en door de wethouder van de gemeente Raalte Dhr: Dennis Melenhorst en door de voorzitter “Peter Bons “van sportverenring SDOL uit Luttenberg.

Foto’s Harrie Huisman  klik HIER      Video: klik HIER .door Gerard Achterhoek & Harrie Huisman. Meer foto's door Henk Kl Koerkamp op de SV Mariënheem site www.svmarienheem.nl

Zondag 25 november 2018 wordt in Mariënheem de Schalmloop georganiseerd, de Schalmloop is een hardloopwedstrijd met keuze uit diverse afstanden. Deze wedstrijd is onderdeel van het Sallands Cross Circuit en wordt georganiseerd bij Manege Bartels te Mariënheem. De wedstrijden zijn zowel voor kinderen als volwassenen en voor iedereen toegankelijk.

Op donderdag 27 december wordt het darttoernooi "Darttoernooi: Open Mariënheem 2018" georganiseerd in 't Asspel (De Heemen 12) in Mariënheem. Tijdens dit toernooi, waar elk jaar regionale en landelijke bekendheden op af komen, zijn er zowel koppel- als singlecompetities. De zaal is vanaf 10:00 uur geopend. De kosten zijn € 20,- per koppel en € 10,- per single, tijdens dit toernooi zijn er diverse prijzen te winnen. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 3 november vanaf 16:30 uur is er weer een darttoernooi in Mariënheem: "Darttoernooi - Gesloten Mariënheem 2018"! Het toernooi is voor iedereen die op een of andere manier binding heeft met Mariënheem. Dus woon je in Mariënheem, heb je er gewoond, ben je er werkzaam of ben je er gewoon vaak te vinden? Dan mag je meedoen!

Vrijdagavond 2 november is het weer zover: Pubquiz 4.0! De avond begint om 20:30 uur, er zijn maximaal 6 spelers per team en de kosten zijn € 5,- per team. De Pubquiz is voor iedereen, jong en oud, toegankelijk. Opgeven kan via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bij de opgave graag even teamnaam + het aantal personen in je team vermelden.