Voor alle kinderen in groep 5 t/m groep 8! Zoals elk jaar organiseren wij ook dit jaar weer een reuze gezellig jeugdkamp. Het kamp zal dit jaar ook weer 4 dagen duren. We gaan dit jaar van dinsdag 20 tot vrijdag 23 augustus met zijn allen op pad. Komend jaar gaan we gezellig met de fiets naar Hellendoorn. 

De jaarlijkse wandel3daagse komt er weer aan! Op 27,28 en 29 mei gaat het weer gebeuren. Dit evenement bestaat al vele jaren in Mariënheem, het lijkt een beetje op de Nijmeegse vierdaagse, alleen wat minder kilometers, een dag minder, maar waar hun 7 heuvels hebben, moeten de wandelaars over de vele drempels in Mariënheem en het inhalen op de derde dag is altijd weer een mooi moment, mede dankzij het enthousiasme van Andre!

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2019 organiseert Wandelgroep Raalte wandeltochten in de omgeving van Raalte en Heeten. De prachtige routes door het Sallandse landschap zullen ook dit jaar weer honderden recreatieve en ervaren wandelaars trekken.

Eén keer in de vier jaar de stem ophalen bij kiezers is voor de lokale afdeling van het CDA Raalte niet meer voldoende. De weg naar inwoners, noem het bestuurlijke vernieuwing, is door het CDA nadrukkelijk ingeslagen. Een mooi recent voorbeeld is : Hoe om te gaan met het energievraagstuk?

Zaterdag 20 april konden de peuters t/m de kinderen uit groep 3 de paashaas weer helpen om de verstopte paaseieren te zoeken in het parochiebos. Er deden in totaal ongeveer 47 kinderen mee. Dat is een mooi aantal en daar zijn we ook heel blij mee. Er zaten heel veel goede speurneuzen bij. Na een half uur waren de meeste paaseieren gevonden . Er werden ook prijsjes uitgereikt voor de kinderen met de meeste eieren en/of punten.