Altijd druk in je hoofd? Het gevoel altijd van alles te moeten, waardoor je moeilijk kunt genieten van dingen? Heb je alles, maar tóch het gevoel dat je niet ten volle leeft? Wellicht is mindfulnesstraining iets voor jou!

Het aftellen is begonnen want de stemmen zijn geteld; DE Top700 lijst is klaar !!! Maar wat voor 'n lijst is het geworden? Is het een lijst met 'n typisch stevige Luttenbergse sound? Of is het 'n lijst à la Top2000? Is het 'n lijst met locale helden of voert Avicii de boventoon?

Eerst moet het kunstgrasveld officieel worden opgeleverd,

voordat het gebruikt mag worden.

Beheer en onderhoud gemeente Raalte.

Voor nader bericht zie site SV_MARIENHEEM.

Voor de verlichting van het veld worden de oude lichtmasten gebruikt, die om het oude trainingveld stonden. Enkele palen moesten worden ingekort met 2 meter. Op de palen zijn armaturen met led verlichting geplaatst. Totaal 6 lichtmasten, op elke hoek en bij de middellijn. Het veld heeft een normaal afmeting van een kunstgrasveld. 64 bij 100 meter. Rondom dit veld is een strook van 4 meter kunstgras. Totaalafmeting is 72 bij 108 meter.

Op zondag 5 augustus viert Arjan Schepers het 10-jarig jubileum van zijn kwekerij met een zomers concert in de tuin. Op deze vierde open dag van het
lustrumjaar is de tuin met kwekerij van 10.00 tot 17.00 uur geopend, vanaf 12.00 uur is er livemuziek op het terras door Timo de Jong. Toegang is gratis.

Hou het koel deze zomer!!

Marienheem heeft vakantie