Tijdens dit evenement kun je genieten van al het culinaire dat de Bagatelle te bieden heeft. Op het aangeklede terras zullen chefs van de Bagatelle live de mooiste aspergegerechten bereiden. Daarbij is een glansrol voor de asperges van Ogink weggelegd.

De Schalm in Mariënheem opent haar deuren voor een gezellige middag voor alle inwoners op Koningsdag. Els Groot Wolthaar beheerster van de Schalm zegt “waarom thuis blijven zitten als er wat leuks te doen is” . Zo hebben Els en de vrijwilligers een programma gemaakt waar iedereen aan mee kan doen, zowel binnen als buiten worden er activiteiten georganiseerd.

Voor ALLE kinderen uit Mariënheem van groep 0 t/m 6 van hetbasisonderwijs en minimaal 4 jaar oud, is er een spelletjesochtend op het voetbalveld van SV Mariënheem. Door groep 7 en 8 wordt een rommelmarkt georganiseerd. Mocht je al van school af zijn en toch graagop de rommelmarkt willen staan, eerst even met ons overleggen.

De baden zijn vorig weekend weer schoon gemaakt. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen worden getroffen en we hopen op een mooie warme zomer. Het vorig jaar geïntroduceerde ochtendzwemmen krijgt ook dit seizoen vervolg. We willen het zwembad op de woensdag en wellicht ook op de vrijdagochtend openstellen voor diegene die recreatief banen wil zwemmen of met de peuter wil genieten van het zwembad.

Dinsdag 24 april is er een brainstormsessie tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang. Deze brainstormsessie gaat over een nieuwe kroeg in Mariënheem! De jaarvergadering begint om 20:00 uur en is in de Schalm. Iedereen wordt bij deze uitgenodigd om mee te denken!

Zaterdag 14 april was het zo ver. De bewoners van Het Hobers hebben de handen uit de mouwen gestoken om de Corona en het groene hart een opknapbeurt te geven. Apparatuur van de firma Veldman is beschikbaar gesteld door Gemeente Raalte. Plaatjes zeggen meer dan woorden. Goed voorbeeld, doet goed volgen :-)