De Heemspelers zijn weer begonnen met het instuderen van een nieuw toneelstuk. Het toneelstuk heet “’t Is bingo op de camping”, een blijspel dat zich, zoals de titel al zegt, afspeelt op de camping. De eerste uitvoeringsdatum is woensdag 16 november 2016 voor senioren, om 14.00 uur in gemeenschapscentrum De Schalm in Mariënheem. 

 

Het blijspel, bestaande uit drie bedrijven, gaat over een gezelschap op de camping. Een daarvan is Jos, die tegen zijn wil en dank mee naar gaat de camping. Hij vindt het geen kamperen maar kramperen. Dat laat hij ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen! Het is hem niks waard, hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij maar drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nou een cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog een lang staartje. Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld. Het is nou eenmaal zo, wat je zaait dat zal je oogsten en dat doet hij!

Na vorig jaar november voor drie volle zalen te hebben gestaan, wordt er dit keer een extra voorstelling gegeven op een vrijdagavond. Ook staan de Heemspelers op de planken met niet één maar twee nieuwe spelers!

“’t Is bingo op de camping” wordt, naast woensdag 16 november, ook op zaterdag 19, vrijdag 25 en zaterdag 26 november uitgevoerd. Op alle avonden begint het toneelstuk om 20:00 uur. Kaarten kosten 7 euro. Bestellen kan via www.heemspelers.nl, 0572-354868 of 06 19 53 69 14.

Deel dit via social media