Project: “Geloven” in een leefbare gemeenschap Mariënheem
Wie verlangt er niet naar Kerst, de tijd waar iedereen naar uit kijkt? Vanuit de donkere dagen voor Kerst uitzien naar een feest van geboorte en nieuw begin, van samen zijn, vrij zijn en de warmte voelen. 

 

Workshop Adventskransen maken

Onder begeleiding van Maritha Hulsman en Maria Ellenbroek wordt de aftrap gegeven voor het kerstprogramma. Zaterdagmiddag 26 november gaat een groep van 15 personen adventskransen maken. Ook wordt de grote adventskrans gemaakt die tijdens de zondagsviering voor in de kerk wordt opgehangen. Iedereen is welkom om even een kijkje te komen nemen.

 

Zondagviering 27 november

Het thema van de zondagviering van 9:30 uur sluit hierbij aan. De grote adventskrans wordt voorin de kerk omhoog getakeld. Onder begeleiding van Media Vita en midwinterhoornspelers krijgt deze viering een gepaste start van advent. De gebruiken van de midwinterhoorn en de adventskrans staan beide in het teken van het verlangen naar Kerst. De één vanuit het licht en de ander vanuit muziek. Wij nodigen jullie van harte uit om het begin van de advent met ons mee te vieren. Met name voor de schoolkinderen is er een actieve rol weggelegd in deze speciale viering. 

Deel dit via social media