The Beatles zijn vaak geïmiteerd, maar nog nooit was de gelijkenis zo groot als bij deze zeer populaire tributeband: The Beatles Revival uit Praag!
Deze band stond op podia in heel Europa, en op zaterdag 11 maart geven ze een concert bij de Kruidentuin in Marienheem. Een avond die geheel in het teken staat van deze topmuzikanten en muziek van the Beatles. Kaartjes á €15,- zijn online te koop via de site van de Kruidentuin. Indien niet uitverkocht op de avond aan de kassa voor €17,50.

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Dezelfde kapsels, de kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch, Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen staanders voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte “stage look” is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk, alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s: zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend.

In 2 sets van elk 45 minuten komen alle bekende hits voorbij.

Natuurlijk kan er in de pauze en na afloop in stijl worden doorgefeest met DJ Jarno.

Kaarten via www.dekruidentuin.nl of bij Schulten Lederwaren Herenstraat 14 in Raalte.

Deel dit via social media