In de jaarvergadering van biljartclub De Schalm zijn de prijzen uitgereikt van het seizoen 2016-2017.  3 Bandentoernooi  werd gewonnen door Henk Hollegien. Na 6 voorronden, waar iedere biljarter aan deel kan nemen, komen de beste 4 in de finale. Bertus Hulsman, Jan Huis in ’t Veld, Harrie Kl. Koerkamp en Henk Hollegien moesten tegen elkaar strijden om de 3banden wisselbokaal.

Henk Hollegien was de beste met 14 caramboles in 45 beurten. Bertus Hulsman was 2e ,  Jan Huis in ’t veld 3e en Harrie Kl. Koerkamp 4e.

In het libre-toernooi,  dat het hele jaar doorgaat, ging de wisselbokaal naar Bertus Hulsman, 2e werd Martin Schutte en 3e werd Henk Hulsman.

Er is ook een wisselbokaal voor de biljarter, die de meeste progressie maakt en dat was Jan Vloedgraven. Hij ontving de wisselbokaal voor de meeste punten.

Gerard Pleizier, voorzitter van de vereniging, reikte de wisselbekers uit.

Biljartvereniging De Schalm heeft  27 leden, waarvan 3 dames. Men door de week  op diverse tijden biljarten. Er wordt biljart gespeeld op maandagmorgen, maandagavond, dinsdagmorgen, dinsdagavond, donderdagmorgen en donderdagavond. Heb je ook interesse in het biljartspel, neem dan contact op Martin Schutte.0572-351417. Dames zijn ook van harte welkom.

Het nieuwe seizoen start eind augustus.

foto's klik HIER

Deel dit via social media