Mariënheem heeft dit jaar een uitgebreid zomerprogramma, in het kader van “Mariënheem met elkaar, samen 80 jaar” worden er diverse activiteiten georganiseerd in het dorp. Het programma begint op zondag 16 juli 2017 en zal eindigen op 15 augustus. Projectgroep: “Geloven in een leefbare gemeenschap Mariënheem” zal tijdens dit programma de kar trekken.

Feestje in Parochiebos

Op zondag 23 juli van 15:00 uur tot 19:00 uur is er een feestje in het parochiebos van het dorp, dit is tevens de aftrap van het zomerprogramma. Behalve een bandje en DJ wordt er tevens gezorgd voor catering en is er wat te doen voor de kinderen. Dit evenement speelt zich af rondom de Schalm en het Parochiebos te Mariënheem.

Rondleiding “Levensloop Mariënheem”

Op 5 dinsdagen gedurende de zomerperiode is het mogelijk om deel te nemen aan 'Levensloop Mariënheem' en een rondleiding bij Beeldentuin Eikelhof. De data zijn: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 15 augustus. De rondleiding start deze dagen om 10:00 uur en eindigt om 14:00 uur. De kerk en De Schalm zullen tevens geopend zijn.

Programma: “Mariënheem met elkaar, samen 80 jaar”.

Mariënheem heeft dit jaar een uitgebreid zomerprogramma. Hoewel het initiatief voor dit programma bij de projectgroep van het project: “Geloven in een leefbare gemeenschap Mariënheem” ligt, zijn er veel verenigingen en individuen vanuit hun eigen standpunt bij het programma aangesloten.

Deel dit via social media