3 jaar geleden hebben wij met het bestuur en de commissies een besluit genomen om het tentfeest te verhuizen naar de manege. Op de huidige voet doorgaan was destijds riskant. Zoals bij jullie bekend is, lagen hier meerdere redenen aan ten grondslag! Graag willen wij daarom met alle dorpsbewoners hierover brainstormen. Dit doen wij op 16 oktober om 20:00 uur in de Schalm.

 

De verhuizing van het MZF leverde een besparing op en we konden het af met minder vrijwilligers.Deze keuze heeft Mariënheem het volgende opgeleverd:

  • We konden leuke feestjes blijven organiseren;
  • We bleven nog steeds in staat om onze verenigingen financieel te ondersteunen, dit is belangrijk voor de leefbaarheid van Mariënheem;
  • Het Midzomerfeest bestaat in 2017 nog steeds!!!!

Echter uit het dorp reist nog steeds een vraag om het feest “Terug in het dorp” te krijgen.

Onlangs heeft het bestuur bij elkaar gezeten en de intentie uitgesproken om samen met jullie te kijken wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn.

Graag willen wij daarom met alle dorpsbewoners hierover brainstormen.

Dit doen wij op 16 oktober om 20:00 uur in de Schalm. Wij roepen iedereen op om hierover mee te denken. Graag horen wij welke ideeën jullie hebben, maar nog liever horen we welke oplossingen (locatie, vrijwilligers, etc.) jullie aandragen!

Mocht je verhinderd zijn, mail dan jouw ideeën, via het contactformulier op de website van het midzomerfeest.

Graag tot ziens, tot 16 oktober om 20:00 uur!

Deel dit via social media