Maandagavond 9 oktober is er een bijeenkomst geweest van de 1000ogenmarienheem buurtpreventiegroep in De Schalm. Henny van der Velden legde nog eens uit, dat het heel belangrijk is dat men zich aanmeldt bij deze whatsapp buurtpreventie. Doordat mensen alert reageren en 112 bellen bij verdachte situaties, kan veel leed worden voorkomen.

Marienheem heeft een 1000ogenmarienheem buurtpreventie app sinds februari 2016.

Marienheem is verdeeld in 6 buurten. In totaal hebben zich al 250 personen zich laten registreren. Als er iets wordt gesignaleerd en 112 is gebeld, zal dit op de 1000ogenmarienheem app worden geplaatst door betreffende persoon. De buurt is dan op de hoogte dat er iets “mis” is. Vervolgens zal de beheerder, die ook contact heeft met de andere buurten, dit voorval doorzetten. Zo wordt iedereen op de hoogte gebracht.

Bij aanmelding van de whatsapp, zal men worden ingedeeld in één van de 6 buurten.

Hoe werkt de registratie?

Klik op deze link op marienheemonline en lees alles goed door, zodat je op de hoogte bent van de spelregels waaraan je, je moet houden. 1000ogenmarienheem Buurtpreventie Whatsapp.

Heb je nog vragen of opmerkingen mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijeenkomst 1000ogenmarienheem 9 10 2017

Deel dit via social media