Zaterdag 4 november om 10.00 uur opent Frank Niens, wethouder van Gemeente Raalte, samen met Paul Maas, manager Bedrijven van Rabobank Salland, de ‘Slim Verbouwen Beurs’ in Raalte. De beurs heeft tot doel consumenten bewust te maken van de mogelijkheden tot verduurzamen en het energiezuiniger maken van hun woning.

Zaterdag 4 november om 10.00 uur opent Frank Niens, wethouder van Gemeente Raalte, samen met Paul Maas, manager Bedrijven van Rabobank Salland, de ‘Slim Verbouwen Beurs’ in Raalte. De ‘Slim Verbouwen Beurs’ is een initiatief van Rabobank Salland en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Raalte en De Kracht van Salland. De beurs heeft tot doel consumenten bewust te maken van de mogelijkheden tot verduurzamen en het energiezuiniger maken van hun woning.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over energiescans, zonnepanelen, woningisolatie, zonneboilers, warmtepompen, led-verlichting, pelletkachels, duurzame energie, duurzaam bouwadvies, en nog veel meer. Ook kan men zich laten informeren over de verschillende manieren waarop de verduurzaming van een woning kan worden gefinancierd.

Salland Café

Tijdens de Slim Verbouwen Beurs staat het Salland Café van 11.00 -12.30 uur in het teken van duurzaamheid. Topspreker en architect Thomas Rau en Janou Klanke, inwoner van Nieuw Heeten, nemen u mee in de wereld van circulair bouwen. Van gemeentehuis tot woning, het kan!

Kom naar de beurs en het Salland Café en kijk welke stappen u kunt zetten.
Kijk voor meer informatie over de deelnemende partijen op rabo.nl/salland/slimverbouwen.
Datum: zaterdag 4 november 2017
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Hoftheater in Raalte
Entree is gratis

Deel dit via social media