Dat was het thema van Houtdorp dit jaar! En wat een prachtige restaurants zijn er verrezen zeg. Kinderen van vrijwilligende ouders in groep 1 en 2 hadden een prachtige trap – en natuurlijk ook een glijbaan. Groep 3 was een zeer kleurrijk bouwsel gemaakt met een gezellig terras met tafel en krukjes! Het menu bij het ‘wirelt restel rant’ van groep 4 was om van te watertanden:

patat, kroket, kipnuggets, frikandel, pizza, allerlei sausjes en om te drinken sinasappelsap of heksenranja. De medewerkster had het timmeren het leukst gevonden! 

Ook groep 5 had er wat spannends van gemaakt met een MacDonalds en een Mac Drive, een bunker en een schuilkelder. MacDonalds zat ook op lokate Groep 6. Gelukkig kon je daar ook een HappyMeal krijgen! Ook bij groep 7 was het spannend. Het restaurant zat op het dak, er was een grote moppenglijbaan en er was een spookhuis! Heel eng want er zat iemand in en die pakt je dan bij de benen! MacDonalds stond ook duidelijk op het thema bij groep 8. Daar kwamen nog gitaristen optreden èn je kon er lopen op de MacScheetBaan. Ik mocht er geen scheten laten. 

Tussendemiddag zijn de kinderen en vrijwilligers weer uitstekend verzorgd door de catering, die ook uit vrijwilligers bestond. Dank zij hen èn dank zij de vele sponsoren hebben de kinderen weer twee prachtige dagen gehad! Petje af!

De foto's van de eerste dag en de tweede dag laten ons weer mee- en nagenieten!

 

Deel dit via social media