Helaas gaan, wegens omstandigheden, de uitvoeringen van de Heemspelers die onlangs zijn aangekondigd niet door.

Het is een dikke bende in het Medisch Centrum Mariënheem en Omstreken. Dokter Hospers is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Tot zijn gereedschap behoren o.a. een hamer en waterpomptang. Hij gaat met pensioen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. Dan komt Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerk. Dokter Hospers ziet hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, en Joop slaat ook aan het opereren, en doet dat nog niet slecht ook. Voor zo ver bekend zijn er geen doden gevallen…

Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor volk komt er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis? Zo is daar Fenna, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben, die er maar bestaan. Het zit haar familie in de zenen zegt ze, al bedoelt ze wat anders. Jantje Bos is vaste klant omdat ze graag een dokter aan de haak wil slaan. Roelie is een verdacht persoon met een zere duim. Maar het lijkt het er op dat zij niet te vertrouwen is. Gelukkig is daar ook nog de verpleegster Joke, maar of die de boel kan redden?

Voor de klucht, die geschreven is door Henk Roede, opent de Schalm in Mariënheem de deuren op woensdag 15 november om 14 uur, vrijdag 17 en 24 november om 20 uur en zaterdag 25 november om 20 uur.

Voor kaarten en verdere info zie www.heemspelers.nl

Deel dit via social media