De playbackshow in Mariënheem krijgt dit jaar een andere opzet. Zoals jullie vast mee hebben gekregen, is dit niet meer tussen Oud&Nieuw, maar op de vrijdagavond 9 februari! Het beloofd een gezellige avond te worden waarbij iedereen mee mag meedoen: kinderen, jongeren en volwassenen!

 

Wil je meedoen? Dat kan, geef je op voor 1 februari via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beloofd een leuke en gezellige avond te worden en is tevens de inleiding van de Carnaval. De avond begint om 19:00 uur, rond 23:00 uur begint de Carnaval (neem je carnavalspak dus mee!).

Waarom?
De animo om deel te nemen aan de Playbackshow en het organiseren van de Playbackshow loopt al jaren terug, vrij zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw is immers geen vanzelfsprekendheid meer. Om deze Mariënheemse traditie toch in ere te houden, heeft een nieuwe groep besloten om de organisatie over te nemen van de voetbal. Officieel gezien valt de Playbackshow vanaf dit jaar onder de vlag van de Carnaval, maar het wordt georganiseerd door een onafhankelijke commissie.

Deel dit via social media