Het is tijd voor wat het anders. Het is tijd om te kiezen voor een partij met ambitie en slagvaardigheid. Mijn naam is Emiel Gerner en opnieuw verkiesbaar als Raadslid in onze prachtige gemeente Raalte.

 

Vier jaar geleden heeft de Mariënheemse kiezer mij rechtstreeks de Gemeenteraad ingestemd en ik heb me de afgelopen jaren dan ook hard gemaakt op Mariënheemse onderwerpen.

In de afgelopen vier jaar heb ik meermaals gepleit voor een versnelde aanleg van het beloofde kunstgrasveld in Mariënheem. We spraken vaak over de N35, maar op mijn initiatief heeft de gemeenteraad zich uitgesproken om een rondweg om Mariënheem te leggen. Wij steunden de initiatieven voor de aanleg van een skatebaan en renovatie van De Schalm en ’t As-Spel. En zoals je van de VVD kunt verwachten proberen wij de lokale belastingen laag te houden en zijn we scherp op het huishoudboekje van de gemeente.

Nu is het 2018 en bepaal jij wie de komende vier jaar jouw stem mag verwoorden in de gemeenteraad. Een stem op de VVD betekent in ieder geval dat wij ons hard gaan maken voor:

- Voldoende parkeerplaatsen in de buurt

- Huisafval iedere 14 dagen ophalen

- Ruimte voor ondernemers

- Een gemeentelijke spaarpot voor een rondweg om Mariënheem

Een stem op Emiel betekent:

- Iemand met aandacht voor Mariënheemse zaken

- Een benaderbare en altijd bereikbare dorpsgenoot

- Jonge en frisse kijk op de wereld

- Kritische blik op onzinnige en onnodige gemeente uitgaven

De komende tijd kun je me aanspreken op onze plannen voor de gemeente Raalte. Van Facebook live tot de flyer aan de deur en altijd telefonisch bereikbaar!

Emiel Gerner | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06-16693505

Deel dit via social media