Het Midzomerfeest verhuist in 2018 weer terug naar het dorp. Locatie: “Manege Bartels” wordt verlaten, om vervolgens een nieuwe locatie te betrekken op de velden rondom de tennisbaan in het dorp. Ondanks twee gezellige edities bij Manege Bartels, blijft de vraag om een terugkeer groot. Het Midzomerfeest wordt dit jaar georganiseerd op 22 tot en met 24 juni 2018.

 

Na 2 jaar weer terug

Op 16 februari 2016 ging er een persbericht richting de krant: “Het Midzomerfeest verhuist naar Manege Bartels”.... deze week komt er een nieuw bericht in de krant: “Het Midzomerfeest keert weer terug naar het dorp”. De Mariënhemers hebben hun voorkeur uitgesproken en de omstandigheden laten het toe. Na 2 jaar komt het Midzomerfeest weer terug naar het dorp!

 

Het terrein

Nadat duidelijk werd dat de Mariënhemers de voorkeur hebben om het feest in het dorp te laten plaatsvinden, moesten wij op zoek naar een geschikte locatie. Deze locatie hebben we gevonden: het trapveldje en aanliggende weiland naast de tennisbaan. De kermis komt op het trapveldje en de tent, die iets kleiner is dan andere jaren, komt op het aanliggende veldje.

 

We kunnen nu alle hulp gebruiken!

Terug naar het dorp betekent wel wat extra werkzaamheden. Veel dorpsgenoten hebben zich ondertussen al aangemeld om ons dit jaar te helpen, maar we hebben nog niet alle plekken ingevuld. Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken: bijvoorbeeld voor de op- en afbouw, hulp bij programma-onderdelen, bardiensten of de verkoop van munten.

 

Zou jij een bijdrage willen leveren aan het midzomerfeest? Zo ja, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media