De Schalm in Mariënheem opent haar deuren voor een gezellige middag voor alle inwoners op Koningsdag. Els Groot Wolthaar beheerster van de Schalm zegt “waarom thuis blijven zitten als er wat leuks te doen is” . Zo hebben Els en de vrijwilligers een programma gemaakt waar iedereen aan mee kan doen, zowel binnen als buiten worden er activiteiten georganiseerd.

 

Het programma is er gevarieerd en ziet er als volgt uit. Voor de kinderen word een BINGO georganiseerd de zaal gaat open om 13:00uur. Het spel begint om 13:30uur, de kosten bedragen €4,- inclusief een speelplankje, ranja, en een ijsje. En uiteraard zijn er leuke prijzen te verdelen.

Voor de fietsliefhebbers is er een tocht uitgezet in ons mooie Sallandse landschap deze start om 13:00-13:30uur. De afstand welke hierbij gefietst wordt bedraagt 35 km, kosten €5,- inclusief 2 munten voor een consumptie in de Schalm na de tocht.

Het biljart opent haar deuren om 12:00 uur voor een middag “potstoten” en “tien van oranje” kosten €5,- inclusief 2 munten voor een consumptie in de Schalm.

Tevens is er ook nog een kaartmiddag voor de liefhebbers, aanvang 13:30uur kosten €5,- inclusief 2 munten voor een consumptie in de Schalm.

Na de activiteiten start om 15:30uur een gezellige afterparty en over het eten van deze dag hoeft niet worden nagedacht, het oude vertrouwde Snackhoekje gaat namelijk open!

Kortom een bruisende middag op deze Koningsdag met voor elk wat wils. Namens Els en de vrijwilligers dan  ook graag tot dan.

Deel dit via social media