Waarin een kleine plaats groot kan zijn: aan het eind van het jaar zijn de ogen van de paardenwereld vooral gericht op Mariënheem. Zo'n tweehonderd vrijwilligers zijn daar druk geweest om de jaarlijkse Sallandse Ruiterdagen te organiseren. Woensdag 26 december tot en met zondag 30 december en woensdag 2 januari tot en met donderdag 3 januari.

Vooral de regionale toppers en de talenten komen naar de Sallandse Ruiterdagen, die van woensdag 26 december tot en met zondag 30 december gehouden worden. Daarnaast zien wij op woensdag 2 januari en donderdag 3 januari de pony`s aan start. De vrijwilligers helpen met de organisatie en het bouwen van het parcours en dat al voor het 38ste jaar op rij.

Zaterdag en zondag staan in het teken van de finales van de diverse disciplines. De Sallandse Ruiterdagen worden in manege Bartels gehouden en de entree is gratis.  En hoewel iedereen elke dag uiteraard van harte welkom is, nodigen wij ook dit jaar weer speciaal de senioren in Mariënheem uit om op 27 december vanaf 13.30 uur gezellig in de verwarmde kantine onze gast te willen zijn. Van daaruit hebt u een prachtig overzicht op het parcours en de verrichtingen van de deelnemers.

Wij hebben de koffie voor u klaar en een stoel voor u vrij!
Mogen wij u verwelkomen?

Hartelijke groet, 
Bestuur Stichting Sallandse Ruiterdagen

Deel dit via social media