Jubileum en Afscheid.

Maandag 12 november tijdends de najaarsvergadering werden 3 vrijwillgers van de Zonnebloem Marienheem in het zonnetje gezet. Voorzitter Jan Schrijver reikte de onderscheidingen uit.

Een zilveren speld werd uitgereikt aan.....

Erna Sletterink, dat verdiende zij met 10 jaar actief te zijn  voor de Zonnebloem in Marienheem.

Aan Hein Veldhuis werd een beeldje (met 2 handen in elkaar) uitgereikt, omdat hij na 23  jaar actief te zijn geweest, afscheid heeft genomen als vrijwilliger voor de Zonnebloem.

Een gouden Zonnebloemspeld werd uitgereikt aan Mariet Mars. 40 Jaar was zij in verschillende functies actief binnen de Zonnebloem in ons dorp. Naast bezoekster, collectant was zij gedurende een periode, het vaste aanspreekpunt voor de deelnemers, ook was zij secretaris en voorzitter.

Na zolang actief te zijn geweest. vond ze het welletjes en onder uitreiking van een mooi kunstwerk en een bos bloemen heeft zij afscheid genomen.

In totaal 73 jaar actief voor de Zonnebloem in Marienheem.

Erna, Hein en Mariet Dank voor jullie Inzet.

Uitstapje:

Op vrijdag 2 november heeft Zonnebloem Marienheem voor haar deelnemers weer één van jaarlijkse uitstapjes georganiseerd. Na een voorjaarsuitstapje naar Nieuw Sion in Diepenveen ging het dit keer de andere kant op.

Rond 11 uur s’ morgens vertrok de stoet auto’s richting Linderte. Na een fraaie toertocht door een deel van Salland en de Vechtstreek,  kwamen we rond half één aan bij Palingrokerij Marle en daar hebben we een bijzondere gezellige middag doorgebracht. De deelnemers hebben daar kunnen genieten van allerlei lekkere vissoorten en nadat zo’n beetje iedereen een paar pond paling had gekocht, keerde de stoet rond 4 uur voldaan huiswaarts.

 Zonnebloem Marienheem  foto's  klik HIER

Deel dit via social media