Gedeputeerden Boerman en Van Haaf hebben hierover gesproken met ministers Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) en Ollongren (Binnenlandse Zaken). De minister wil met de provincie in gesprek over de regionale ambities van de N35.

 
"Dit is weer een mooie stap voorwaarts voor de bereikbaarheid en economische ontwikkeling van deze regio", zegt Boerman. "Het verbeterplan voor de N35 is niet alleen voor kennisgeving aangenomen, maar wordt nu ook door het Rijk gezien als een onderwerp waarover gesproken moet worden." 

Onvoldoende
Het CDA Raalte vindt het onvoldoende en is teleurgesteld. "Wij willen dat er nu concrete afspraken worden gemaakt over de resterende knelpunten op de N35 met name voor het knelpunt in Mariënheem. We realiseren ons ook dat zolang er gesproken wordt de hoop op een definitief ja steeds dichterbij komt. Maar de lijst van uit te voeren trajecten ziet er elk jaar anders uit en steeds ontbreekt Marienheem. Als
op de lijst van volgend jaar Marienheem is toegevoegd dan is er eindelijk gerechtigheid en zijn we als CDA Raalte tevreden ."
We blijven als lokale partij met onze kaders in de provincie en de tweede kamer druk zetten om concrete afspraken met de minister te maken.

Deel dit via social media