Zoals jullie weten is er ook dit jaar een boeiend kerstprogramma in Mariënheem. Van 2 tot en met 23 december zijn er diverse activiteiten, waaronder een aantal muziekconcerten. Lees hier meer over deze muziekconcerten.


Het popkoor MuSing uit Raalte

Het thema van het concert is: wachten, verwachten, volhouden en sterk zijn. Ze hebben hun mooie setlijst aangepast aan het thema. Zo begint MuSing met het lied “You’ve got a friend”, dit past heel mooi bij de woorden “volhouden” en “sterk zijn”. Het feit dat iemand bij je kan zijn, zonder dat diegene fysiek aanwezig is, kan een troostende gedachte zijn voor ieder die ondersteuning nodig heeft. De liedjes “pak maar m’n hand”, “You Raise Me Up”en “Fix You” passen eveneens in dit thema.

2 december 2018
Inloop om 10:30 met koffie en thee
Kerk Mariënheem

Liederen en teksten door Agnes Ellenbroek en Marita Bloeme

Op de tweede zondag van de adventsperiode komen Marita Bloeme en Agnes Ellenbroek verschillende nummers zingen en teksten voordragen. Centraal in het concert staat de adventsperiode en de weg naar kerstmis.

9 december 2018
Inloop om 10:30 met koffie en thee
Kerk Mariënheem

Het koor Palet uit Luttenberg

Palet uit Luttenberg is een fris en actief koor uit Luttenberg en omgeving. Palet is een koor dat staat voor kwaliteit en sfeer. Palet doet zijn naam eer aan door haar grote en kleurrijke  repertoire. Bijna alle nummers worden vierstemmig uitgevoerd. Vooral top 2000 nummers van aller tijden staan hoog in het vaandel bij Palet.

16 december 2018
Inloop om 10:30 met koffie en thee
Kerk Mariënheem

Janny van de Sande en Pieter Naterop met ondersteuning van Media Vita

Janny van de Sande en Pieter Naterop hebben beide zeer veel ervaring in de muziekwereld. Janny van der Sande is al jaren muzikaal duo met Pieter, met hem treedt zij regelmatig op. Een deel van de muzikale interesse ligt bij de oude muziek vanaf de middeleeuwen uit Italië, Spanje en Duitsland, maar ook populaire filmmuziek, evergreens of popnummers staan op het repertoire van Janny van de Sande en Pieter Naterop.            Tevens worden ze ondersteunend door het Media Vita-koor uit Marienheem.                     

23 december 2018
Inloop om 10:30 met koffie en thee
Kerk Mariënheem

Deel dit via social media