Allen zijn vol lof over de kersttocht in Marienheem van woensdagavond 19 december. Maar ook lof voor alles wat er nog meer werd georganiseerd. De muziekconcerten op zondag en Samen aan Tafel op vrijdag 21 dec.Annet van Raalten maakte de mooie foto’s van de kersttocht op 19 dec.Een schitterende route waar diverse organisaties, meerdere activiteiten hadden.

Inclusief deelnemers, sponsoren en alle vrijwilligers die er bij betrokken zijn , ook in de voorbereiding , waren er totaal ongeveer 1400 deelnemers/vrijwilligers/ indirecten.

Bij Samen aan Tafel hadden bijna 60 personen een gezellige middag in de Schalm. Zij hebben genoten van een heerlijk kerstmaaltijd, die voorbereid is door de KBO. Duo Marita Bloeme zorgde voor een muzikale noot. Enkele deelnemers droegen gedichten voor. Pastor Trees Schoot Uiterkamp begeleide deze middag. De hoofdmaaltijd werd verzorgd door Catering Geert Haarsman.

Tevens werd afscheid genomen van Annie Jansman na 11 jaar van de groep Samen aan Tafel. Zij was vanaf het begin bij deze groep. Herman Heetkamp nam ook afscheid als voorzitter van de KBO en van Samen aan Tafel. Zij werden bedankt door Herman Baack en werden in de bloemetjes gezet.

Zondagmorgen werd het muziekconcert verzorgd door Janny van de Sande en Pieter Naterop met ondersteuning van Media Vita. Diverse kerstliederen werden en gehore gebracht, en ieder genoot op zijn/haar eigen wijze. Veel nederlandse kerstliederen waren te horen. Een grandioos concert van zowel samenzang als individueel.

Foto’s van de kersttocht door Annet van Raalten, foto’s van Samen aan Tafel door Ine Alferink en van het muziekconcert door Samen Leefbaar Marienheem. Zie hier alle FOTO’S

Deel dit via social media