De afgelopen jaren heeft Vakantiepark de Luttenberg geïnvesteerd in het realiseren van een kleinschalige wellness. Dit badhuis is de afgelopen tijd goed ontvangen door de parkgasten, waardoor er is besloten om de wellness ook aan te bieden voor mensen die niet op het park verblijven. Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, een cadeau voor een speciaal iemand of
gewoon nieuwsgierig geworden naar dit gezellige badhuis? De Luttenberg heet u van harte welkom!

 

Natuurlijk kan het badhuis individueel of in gezelschap bezocht worden, maar Badhuis de Luttenberg biedt ook de mogelijkheid aan om het badhuis tegen een scherp tarief privé af te huren voor een besloten gezelschap.


Het badhuis beschikt over een Finse sauna, een stoomcabine, een infrarood sauna en een heerlijke relaxruimte met ligstoelen bij de openhaard. Ook buiten in de besloten tuin zijn fijne ligstoelen aanwezig om geheel te ontspannen en de boslucht op te snuiven. U kunt tijdens het seizoen gebruik maken van het aangrenzende verwarmde en overdekte zwembad met bubbelbad. In de warme zomermaanden wordt het dak opengeschoven en zwemt u dus lekker in de buitenlucht. Daar de gasten van het vakantiepark ook gebruikmaken van dit zwembad is badkleding hier verplicht. Als aanvulling worden er heerlijke relaxmassages aangeboden vanaf slechts € 29,50 per persoon.


In de sfeervolle brasserie kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, een verfrissend drankje en een lekkere lunch. Van donderdag t/m zondag kunt u ‘s
avonds terecht in de snackbar of in de brasserie voor een diner. Leuk om te weten: De water-, koffie- en theefaciliteiten in het saunagedeelte zijn onbeperkt en inclusief.


Op zoek naar een leuk vriendinnenuitje, een cadeau voor een speciaal iemand of gewoon nieuwsgierig geworden naar dit gezellige badhuis? De Luttenberg heet u van harte welkom! U kunt al terecht vanaf € 15,00 per persoon voor een dagdeel van 4 uur! Ook kunt u het badhuis afhuren voor € 100,00 voor een dagdeel van 4 uur (min. 4  en max. 12 personen).

Voor meer informatie: www.luttenberg.nl/badhuis-luttenberg

Deel dit via social media