Afgelopen zaterdagen heeft menigeen weer hun snoeihout gebracht bij de paasbult. Komende zaterdag is er weer gelegenheid om schoon (snoei)hout te brengen.
Het hout kan ALLEEN gebracht worden tussen 9:30 en 14:00 uur, locatie bouwland recht tegenover de inrit van Neppelenbroek, wissinkweg 36.

 

Er zijn enkele vrijwilligers aanwezig om u zo nodig wat te helpen met het lossen. De vrijwilligers hebben tevens tot taak er op toe te zien dat er alleen SCHOON (snoei)hout wordt gebracht. Schoon wil zeggen dat het hout absoluut geen metaal (bijv. spijkers), chemicaliën (bijv. verf) of zand (boomstronken) mag bevatten. Ook struiken/coniferen met stronk worden geweigerd (dus zaag de stronk er eerst af). Let hier goed op en breng de vrijwilligers niet onnodig in verlegenheid !! Mede
gezien de locatie zullen we hier streng op toezien.

Het organiseren van een paasvuur brengt kosten met zich mee. Denk aan kosten voor het berijdbaar maken van het land, opgooien door een kraan, het afvoeren van restmateriaal, herstellen van het land, enzovoorts. Daarom vragen wij een vrije gift bij het brengen.

De zaterdagen dat er hout gebracht kan worden zijn:
30 maart en 6 en 13 april.

Op zaterdag 20 april kan er niet meer gebracht worden omdat we dan de bult klaarmaken om het op eerste paasdag 21 april s ’avonds om 20.00 uur aan te kunnen steken.

Alvast bedankt namens de paasvuurcommissie, de vele vrijwilligers en het jeugdkamp.

Deel dit via social media