Zoals jullie allen hebben gehoord en gelezen zijn we afgelopen week met stomheid geslagen door het nieuws vanuit Den Haag dat het geld vanuit het Rijk voor de Rondweg Mariënheem (€100 miljoen) niet meer gereserveerd staat voor onze rondweg. Dit ondanks meerdere toezeggingen en jarenlange lobby vanuit ons. Dit is echt ongelooflijk en belachelijk en het dwingt ons helaas om hier in protest tegen te gaan (wat we kunnen) Hier hebben we ook jouw steun nodig.

 

Hierin speelt woensdag 5 juli een belangrijke rol: Deze dag wordt het punt opnieuw besproken in de Tweede Kamer. We willen graag deze dag starten in samenwerking met de gemeente en de landelijke pers. Idee is dat Marienheem zich tussen 8.15 en 8.30 laat horen tegen het besluit van de overheid. Wat is het plan: Dit weekend zal er een aantal vlaggen worden geplaatst binnen de bebouwde kom en komen er bouwhekken met doeken:

N35 protest bord

Daarnaast 5 Juli woensdagochtend:
Wij willen vragen of jullie je willen verzamelen tussen 8.00- 8.15 uur in onderstaand gebied op de parallelweg (waarbij we de weg zullen laten afzetten) Daarbij graag alle denkbare middelen: vlaggen / toeters / spandoeken/ …. meenemen om het geluid van Marienheem te laten horen gedurende 15 minuten.

Alle kinderen van de basisschool en de ouders worden ook uitgenodigd. Verspreid de uitnodiging zoveel je kunt en je aanwezigheid woensdag is ook voor uw eigen belang. Daarbij ondersteunt de gemeente de actie en zal ook de verantwoordelijke wethouder aanwezig zijn.

N35 protest locatie

Deel dit via social media