svmariemheem Afgelopen dinsdag avond stond er een streek derby op het programma van de KNVB beker de eerste wedstrijd in een reeks van drie SV Marienheem 1 tegen de SV Haarle 1.

Al in de 5 minuut wist Marienheem te scoren door een fraai doelpunt van Remi Velderman, deze stand werdt vast gehouden tot zo’’n 10 minuten voor rust waar SV Haarle de stand rechtrok en de rust stand bepaalde op 1-1.

Bijde ploegen waren goed aan elkaar gewaagt maar iedereen liet elkaar voetballen waardoor het een leuke wedstrijd werd voor de  toeschouwers de eind stand werd bepaald door de SV Haarle zo’n 10 minuten voor tijd werd de eindstand 1-2

Volgende wedstrijd voor SV Marienheem is een uitwedstrijd tegen de OVC 21 uit Ommen