Online boodschappen doen is hot. Steeds meer consumenten ontdekken dat het kopen van de wekelijkse boodschappen een stuk sneller kan. Grote supermarkten als Albert Heijn en Jumbo investeren veel geld in een professionele bezorgservice.

Vooral jonge gezinnen maken veelvuldig gebruik van deze diensten. Het zijn vaak de tweeverdieners die amper tijd hebben om naar de supermarkt te gaan. En als alles ook online besteld kan worden, en wanneer het netjes tot in de keuken wordt bezorgd, is dit een uitkomst. Ook voor senioren is het een dienst die welkom is. Ouderen kunnen niet altijd zelf naar de supermarkt. En er is niet altijd iemand die voor hen de boodschappen kan doen. De bezorgdienst brengt het allemaal tot in de keuken. Op die manier hebben ouderen hier geen omkijken meer naar, en kunnen ze vaak veel langer (zelfstandig) thuiswonen. Een andere populaire dienst die online besteld kan worden is de maaltijdservice.

Welke supermarkten bezorgen er in Mariënheem?

De grote supermarkten mikken met hun bezorgdiensten met name op het westen. Hier wonen immers veel hoogopgeleide en jonge mensen. Maar ook in het oosten en noorden zien we steeds meer bezorgdiensten. Boodschappenspot.nl onderzocht welke supers er in Mariënheem bezorgen, en maakte het volgende overzicht.

Grootgrutters Albert Heijn en Jumbo bezorgen nog niet in Mariënheem. Zij mikken meer op de dichtbevolkte gebieden. Toch zijn er voor inwoners van Mariënheem een aantal mogelijkheden.

PLUS

PLUS Severijn in Heeten (Dorpsstraat 36) bezorgt de boodschappen in Mariënheem. Wil je online bestellen bij PLUS? Kies dan dit filiaal. Het minimum orderbedrag bedraagt €25 en bezorging aan huis kost €6,00. Voor €2,50 worden de boodschappen voor je klaargezet in de winkel. Bekijk de PLUS Actiecodes voor actuele online aanbiedingen.

Coop

Ook de Coop in Luttenberg (Butzelaarstraat 21) bezorgt in Mariënheem. Coop.nl heeft sinds kort een nieuwe webshop. Online boodschappen doen werkt hier erg gebruiksvriendelijk. Wie online bestelt bij Coop dient rekening te houden met een minimum orderbedrag van €40. Voor €4,95 worden de boodschappen thuisbezorgd, en voor €2,99 kan je ze zelf afhalen in de winkel.

Spar

Bij boodschappen bezorgen denk je misschien niet als eerste aan Spar. Toch timmert Spar flink aan de weg. Veel Spar-ondernemers bezorgen de boodschappen zelf bij de mensen thuis. Inwoners van Mariënheem kunnen kiezen voor Spar Slettenhaar in Haarle (Kerkweg 77). Er geldt geen minimum bestelbedrag. Bestel je voor €50 of meer? Dan betaal je ook geen bezorgkosten. Daarnaast biedt Spar als enige same day delivery. Oftewel: bestellingen die je voor 10 uur in de ochtend plaatst, worden dezelfde dag na 16:00 bezorgd.

Deel dit via social media