De winnaars van Salland’s Got Talent ontvangen altijd een waarde cheque om hun talent door te ontwikkelen, maar het HOFtheater hecht er ook veel waarde aan om de ontdekte talenten een podium te bieden. Op donderdag 26 oktober verzorgt daarom de winnares van dit jaar, Wies Jansen Holleboom, een gastoptreden tijdens de theatershow van Andersmans Veren Live.

Andermans Veren Live! is een muzikaal cabaretgezelschap dat het Nederlandstalige theaterlied levend houdt. Samen met Kick van der Veer zoeken ze aan de hand van een thema de mooiste, grappigste en vreemdste liedjes van de afgelopen 100 jaar bij elkaar.

Op het podium staan Johan Hoogeboom, Bas Marée, Dorien Haan, Maria Noë en Matthias Valk. Stuk voor stuk barsten ze van de muzikaliteit, zingen ze vanuit hun tenen en eren ze hun helden van vroeger en nu. De uit Mariënheem afkomstige zangeres Wies Jansen Holleboom mag zich deze avond heel even aansluiten bij dit gezelschap. Zij zal het nummer ‘Ken je mij’ van Trijntje Oosterhuis ten gehore brengen.

Kaarten à € 19,50 zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Deel dit via social media