Op donderdag 19 oktober jl zijn wij s’morgens om met z’n negen + begeleiding vertrokken voor een dagje orchideeën Hoeve in  Luttelgeest. De dag begon goed, want nog voordat we vertrokken hadden we al een super meevaller, we kregen namelijk zo maar 10 entree kaarten cadeau van Huyskweker Pot uit ons eigen Marienheem, geweldig! 

Na een rustige reis naar de Noord Oost Polder zijn wij direct na de aankomst maar eerst samen gaan lunchen in de serre bij de orchideeën Hoeve. We hebben kunnen genieten van een eenvoudige, maar voedzame maaltijd.

Nadien hebben wij met z’n allen een tourtocht gemaakt door allerlei tuinen, zoals het amazone regenwoud, de orchideeëntuin en via de Lorituin, met vele verschillende papagaaien,  en citruslaan kwamen we in de vlindervallei terecht. Een prachtige tuin met schitterende gekleurde vlinders. Na deze vallei kwamen we via een oude landbouwgereedschappen route in de zwevende bloementuin terecht.  En onder deze zwevende bloemen hebben we onder het genot van een drankje even gerust en nagekaart over alles wat we hadden gezien.

Uiteraard moest er door de dames ook nog even worden gewinkeld in de grote bloemen- en plantenwinkel en nadat alle gekochte waar was ingeladen zijn we huiswaarts gekeerd.

We kunnen terugkijken op een leuke en prettige dag waarop we hebben kunnen genieten van al het mooie van de orchideeën Hoeve.

Vanaf deze plaats dank aan alle begeleiders en chauffeurs en uiteraard ook aan Ivonne en Peter Pot voor hun entree kaartjes .

Zonnebloem Mariënheem    foto's klik HIER

Deel dit via social media