Dit jaar o.a. een Kerstshow op 17 december
Het zomerprogramma hebben we achter ons gelaten en samen met veel dorpsbewoners treffen we nu de voorbereidingen voor Kerst 2017. Ook dit jaar verzorgen we een gezellig programma voor alle dorpsbewoners.

 

De groep achter het project: “Geloven in een leefbare gemeenschap Mariënheem” is samen met de werkgroep 'Kerstshow', de Schalm en inwoners op zoek naar een programma, waarin een groot aantal aspecten wordt behandeld. Verschillende werkgroepen binnen Mariënheem zijn benaderd om samen de verbinding richting Kerst nog sterker te maken.

Ter promotie van het kerstprogramma zullen alle dorpsbewoners binnenkort een flyer in de brievenbus ontvangen. Ook is het raadzaam om de MIK, Mariënheem Online en de facebookpagina van Mariënheem Online in de gaten te houden.

Heb je zelf goede ideeën? Super! Dan horen we dat graag!

Voorlopig programma
Workshop kerststuk maken 16 december
Kerstshow 17 december
Viering voor jong en oud 24 december
Kerk en Schalm open 26 december
Evaluatie kerstprogramma 11 januari

Voor vragen kun je contact opnemen met
August Holtmaat – 06 40355006 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marion Kobelmalman – 06 18291938 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media