Dit jaar is er weer een uitgebreid kerstprogramma in Mariënheem. Lees meer voor het programma!

 

Kerst op school

Ook vindt er dit jaar een kerstviering plaats op de basisschool. Deze vindt is op woensdag 20 december van 18:00 uur tot 20:00 uur.

Eucharistievieringen

De Kerstnachtmis is om 19.30 uur in de sfeervol versierde kerk met dames en herenkoor. Iedereen is welkom en ook na afloop is er gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een drankje buiten naast de Schalm.

Op 25 en 26 december om 9:30 uur worden er Eucharistievieringen georganiseerd in de kerk. Deze vieringen zijn toegankelijk voor alle geloofsovertuigingen. Media Vita zal o.a. deze vieringen muzikaal begeleiden.

Kindje wiegen

Op maandag 25 december wordt Kindje Wiegen georganiseerd in de kerk. Dit begint om 11:30 uur. De allerkleinsten onder ons kunnen het kerstverhaal beleven en ervaren. Er worden onder andere liedjes gezongen rondom de kerststal. Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een drankje.

Workshop Kerststukken maken

Wie heeft er zin om kerststukken te maken? Op zaterdagmiddag 16 december van 14:00 uur tot 18:00 uur is er de gelegenheid om in De Schalm een kerststuk te maken voor bijvoorbeeld thuis of op het graf van een dierbare. Iedereen is bij deze uitgenodigd om aan te sluiten! Kosten: € 5,- p.p.

Kerstshow

Op zondag 17 december om 18:30 uur is er een Kerstshow in het parochiebos en de kerk. Het wordt een spectaculaire show met muziek, spel en verhaal van onder andere: De Heemspelers, Media Vita, Power of Music, het gelegenheidskoor, een akoestische band en de verteller. Kaarten € 7,50 zijn in de voorverkoop bij de parabool of telefonisch te bestellen, 0572-360294. Aan de deur kost dit € 10,-. Er vindt ook nog een leuke verloting plaats na afloop in de Schalm.

Kom op tijd, vanaf 18 uur, naar het parochiebos en laat u meenemen in de sfeervolle periode van Kerst geheel in Dickensstijl!

Puzzeltocht voor het hele gezin

Op 26 december van 13:00 uur tot 15:00 uur is er een leuke puzzeltocht in het dorp voor het hele gezin. Het startpunt is de sportkantine van 't Asspel. Met een kaart moet je verschillende locaties bezoeken in het dorp, dit is cruciaal voor het maken van de puzzel. Rond 15:00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met August Holtmaat, 06 40355006, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marion Kogelman, 06 18291938, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via social media