De eerste brainstormsessie is al weer een paar weken achter de rug en er is veel gebeurd in de tussentijd. Ook na de eerste brainstormsessie zijn we nog benaderd door enthousiaste dorpsgenoten met nieuwe ideeën. Het bestuur van het Midzomerfeest heeft alle input en ideeën besproken en deze geïntegreerd in een nieuwe visie, waarmee we ook de komende jaren vooruit denken te kunnen.

Nieuwe locatie

We hebben op dit moment een nieuwe locatie op het oog, een mooie locatie in het dorp. Het is een interessante locatie die veel mogelijkheden biedt. Wil je weten welke locatie dit is? Kom dan naar de tweede brainstormsessie!

Maar we zijn er nog niet

We hebben nu een concreet doel voor ogen en daarbij een geschikte locatie gevonden, maar we zijn er nog niet. Een dorpsfeest op een nieuwe locatie brengt namelijk nieuwe uitdagingen met zich mee.

2e Brainstormsessie

Onze missie, locatie en bijbehorende vragen willen we daarom graag met jullie delen tijdens de tweede brainstormsessie. Deze vindt plaats op dinsdag 12 december om 20:00 uur in De Schalm.

Tijdens deze sessie willen we graag onze bevindingen met jullie delen, jullie mening horen en (wat ons betreft het belangrijkste) tot oplossingen komen waarin iedereen zich kan vinden.

Deel dit via social media