Afgelopen dinsdag 13 december hebben wij een tweede brainstormsessie georganiseerd. Tijdens deze sessie blikten we terug op de resultaten van de eerste brainstormsessie. Ook werd de periode tussen de beide brainstormsessies besproken, deze periode hebben we gebruikt om alles goed op een rijtje te zetten.

 

Wat willen wij

De komende jaren willen we graag een gezellig dorpsfeestje organiseren, waarbij het lokale karakter van het feest meer benadrukt wordt. Het lokale komt voornamelijk vrijdag, zaterdag overdag en zondag aan bod. Om alles betaalbaar te houden, blijven we ons op zaterdagavond richten op de jeugd uit de regio.

 

Locatie

We hebben meerdere alternatieven in beeld, maar de locatie die ons het meest aanspreekt is de locatie op het trapveldje en het naastgelegen weiland. Wij zijn van mening dat deze locatie ons de beste mogelijkheden biedt om het feest te realiseren.

 

Hoe nu verder

Allereerst zullen we de resultaten van de tweede brainstormsessie bespreken. Op basis van de resultaten gaan het bestuur en de commissies de eerste plannen maken. Via de MIK en Mariënheem Online zullen we jullie op de hoogte houden van de plannen.

 

Uiteraard zullen we de direct aanwonenden tijdig informeren, zodat eventuele knelpunten op tijd opgelost kunnen worden.

 

Ook willen we de 6 buurten weer activeren om een bijdrage te doen. Iedere inwoner is dan slechts 1 keer per 6 jaren aan de beurt om een actieve bijdrage te leveren.

Deel dit via social media