De afgelopen winter gingen er in het Omnihuus steeds meer TL-lampen stuk. Het was zelfs zo erg, dat de helft nog maar brandde. Henny Zomer was vorig jaar te gast in een vergadering van Plaatselijk Belang geweest en daar promootte ze de Raalter Uitdaging.Deze organisatie zorgt voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. Het bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen),

We stuurden in januari 2018 een aanvraag voor nieuwe TL-buizen en om ook maar direct duurzaam te doen, vroegen we om nieuwe LED TL-buizen.
In april al kregen we een mail van Henny, waarin ze vertelde dat Bülent Köse van Wantix LED uit Raalte kenbaar heeft gemaakt ons te willen helpen.
Daar waren we natuurlijk ontzettend blij mee en bedankten dhr. Köse alvast voor zijn medewerking. Zijn reactie: "Als ik wat kan betekenen voor stichtingen en goede doelen, dan doe ik dat en ook met plezier!"

En vandaag was het dan zover; de overhandiging van een flink aantal nieuwe LED TL-buizen door Bülent Köse van Wantix LED.
Als dank kreeg hij het boek "Het dorp Mariënheem en een waardebon van de Parabool.
Onze technische mannen zijn vanavond direct aan de slag gegaan met het vervangen van de TL-buizen.
Zo is het Omnihuus weer voorzien van duurzame binnenverlichting. We hopen hier nog heel veel jaren van te mogen genieten.

We danken nogmaals dhr Köse van Wantix LED voor de LED TL-buizen en de Raalter Uitdaging (m.n. Henny Zomer) voor de bemiddeling.

Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen (geld). Het is een ondernemersnetwerk dat dóet. Het stimuleert bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.
Nou en dat was dus niet tegen dovemansoren gezegd. Toen de TL-lampen er stteds meer mee ophielden, ging er bij ons een lampje branden. 

 

Raalter uitdaging voor Omnihuus2

Raalter uitdaging voor Omnihuus1

Raalter uitdaging voor Omnihuus3

Deel dit via social media