Met een volle maag en muzikaal opgewarmd kon het avondprogramma beginnen met gezichten die de frequente feestgangers al eerder in de tent hadden gezien. De alom bekende Gerard Ekdom met zijn verborgen muzikale schatten en de enthousiaste veelzijdige Paul van de Laar lieten de beentjes van de vloer gaan. De tent was mooi vol met zo’n anderhalfduizend mensen die er zin in hadden!

Heel even was het rustig en donker in ons dorp - 

toen begon de ochtend alweer met het weer in orde maken van het terrein en met een gezellige kerkdienst in de grote tent. Direct aansluitend kon men op twee wielen aan een mooie route beginnen, bijvoorbeeld een brommertoertocht met oldtimerbrommertjes! Zo voel je je weer gauw weer zo jong als je was toen de brommertjes nog jong waren. Wie het liever dichter bij huis hield kon deelnemen aan het kruisjas- of knikkertoernooi, ook mooie degelijk ouderwetse spelletjes allebei. Voor een paar plaatjes kijk hier

En zo is het al gauw weer middag – de kermis gaat weer open en het zondagmiddagspektakel neemt een aanvang. Wie maakt de zon even wakker? 

 

Deel dit via social media