De afsluitende bijeenkomst van het kerstprogramma 2018 is geslaagd. Van alle opmerkingen is een woordwolk gemaakt. Dit geeft een mooi beeld van een geslaagd programma. De toneelwerkgroep heeft er een fraaie samenspraak van gemaakt, bedankt!

 

Er is besloten dat we in 2019 weer zorgen voor een Kerstprogramma. We gaan daar weer samen aan werken.

Voordat we daar echter mee aan de slag willen gaan, zetten we onze schouders onder een mooi zomerprogramma 2019.  Dit programma staat in de kinderschoenen, maar de eerste ideeën zijn in de wandelgangen al begonnen. Echter willen we samen met velen in het dorp brainstormen over hoe dit zomerprogramma eruit moet komen te zien. Dat het weer een programma van een aantal (rond de vier) weken wordt met een hoogtepunt erin, is duidelijk. Ook zal het een programma zijn van, voor, door en met elkaar in Mariënheem. Voor iedereen een CozyZomer in Mariënheem!

Kom dus als je zin en tijd hebt naar de brainstormavond op woensdag 20 februari 2019 om 20.00 uur in de Schalm. Want met hoe meer we zijn, hoe beter we het programma kunnen realiseren en hoe GEZELLIGER het wordt.

Foto's van de evaluatieavond op 9 jan 2019.

Woordwolk

Evaluatie Leefbaar Marienheem 9 jan 2019 4

Evaluatie Leefbaar Marienheem 9 jan 2019 3

Evaluatie Leefbaar Marienheem 9 jan 2019 2

Evaluatie Leefbaar Marienheem 9 jan 2019 1

Deel dit via social media