Project ‘Geloven’ in een leefbare gemeenschap Marienheem gaat verder in de werkgroep Samen Leefbaar Mariënheem. Een vaste werkgroep is het resultaat van een 4 jaar lang project. Meer over dit resultaat later in de MIK en Marienheem Online.

De werkgroep gaat zich structureel bezig houden met onder andere twee activiteiten in het jaar. Het gaat dan om de zomerperiode en de kerstperiode.

De huidige projectgroepleden zullen verder gaan als werkgroep. De werkgroep krijgt een structureel vorm in Marienheem. Deze werkgroep wordt gedragen door het Zuilenoverleg, Buurtwerk en vanuit gemeenschapsopbouw onder de geloofsgemeenschap in Marienheem.

Het gaat in de activiteiten waar deze werkgroep voor staat, om het verbinden en het versterken van elkaar. Van, voor en door iedereen in Marienheem.

Als werkgroep zullen we voor de eerste keer gaan vergaderen op 19 maart 2018. Het doel is om 4 keer in het jaar bij elkaar te komen.

Op 19 maart zullen we ook een start maken in brainstorm voor een zomerprogramma en/of kerstprogramma 2018. Er zijn veel mensen in het dorp die vaak al eens hebben opgemerkt wel iets te willen doen op welke wijze dan ook. Wij nodigen daarom iedereen die iets wil aan te schuiven op 19 maart om 20.00 uur voor deze brainstorm.

Wil je iets betekenen of gewoon een avondje meedenken kom dan 19 maart en laten we samen inhoud geven aan de zomerperiode en/of de kerstperiode.

WELKOM OP MAANDAG 19 MAART OM 20.00 UUR IN HET PAROCHIECENTRUM.

Deel dit via social media