Wilt u adverteren op de website van Mariënheem Online?

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Sponsor:

U kunt sponsor worden van Mariënheem Online. Als tegenprestatie voor uw sponsoring vertonen wij uw logo, met daarin een link naar uw website, op onze website. Uw logo komt op de sponsorpagina van Mariënheem Online en wordt tevens met enige regelmaat getoond in een advertentieblok aan de rechterkant.

Banner:

Ook is er ruimte om een banner te plaatsen aan de bovenkant van de website. In de banner worden uw logo, een reclame-uiting en uw contactgegevens geplaatst, ook kunnen bezoekers via de banner op uw website terecht komen. De banner wordt getoond op elke webpagina van Mariënheem Online.

Reclameblok:

Wilt u een tijdelijke advertentie plaatsen? Dat is bij Mariënheem Online ook mogelijk! U kunt een advertentie plaatsen in 1 van de reclameblokken op de website. Via het reclameblok kunnen bezoekers op uw website terecht komen.

Heeft u niet de kennis in huis om zelf een advertentie te maken? Dat is geen probleem, wij kunnen de opmaak voor u regelen. U kunt de advertentie tevens combineren met een advertentie in de MIK.

Wilt u ook zichtbaar zijn op Mariënheem Online? Neem dan contact op met Marienheem Online.

Deel dit via social media