De seizoenkaarten voor IJsbaan 't Goor zijn nog 11 december 2022 te bestellen. Dat kun je doen via de onderstaande gegevens.

Activiteiten in November.

Stamppottentocht:

Vrijdag 11 november werd door 38 personen deelgenomen aan een mooie stamppottocht. ’s Morgens werd een bezoek gebracht aan de boerderijmuseum in Oud Bergentheim.              Tussen de middag werd er in Nieuwleusen genoten van een stampotbuffet. Na de middag ging de bustocht verder naar het museum van de Kolonie van Weldadigheid in Frederiksoord...

In het jaar 2023 zal er op de volgende data een vergadering zijn:

Maatschappelijke organisaties kunnen van 8 november tot en met 28 februari 2023 een (extra) aanvraag indienen voor een bijdrage tussen de 500 en 5.000 euro. Bij goedkeuring staat het bedrag binnen zes weken op de rekening. De kan worden ingezet voor projecten of activiteiten die voor een grote groep buurtbewoners toegankelijk is, zodat zij samen warm de winter kunnen doorkomen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld samen eten in het buurthuis zodat mensen niet thuis in de kou zitten, een informatieavond over energiebesparing of het organiseren van een duurzaamheidsweek. Je kunt de subsidie online aanvragen.

Er worden boerenbridge avonden georganiseerd. Ken je het nog niet? Geen probleem, het is bijzonder makkelijk om te leren. De eerste avond wordt er volop uitleg gegeven. Lijkt het je leuk om aan deze boerenbridge competitie mee te doen app naar:

De dorpelingen zijn flink bezig geweest om het dorp te versieren! De verlichte berkenboompjes staan weer op veel plekken, de kerk is mooi verlicht en ook wordt er flink reclame gemaakt voor de aankomende activiteiten. Complimenten voor alle vrijwilligers die met veel enthousiasme en samenwerking  gezorgd hebben voor een fantastisch resultaat! Iedereen die, op welke manier dan ook, heeft geholpen; BEDANKT!