Op 27 september organiseert het Startersloket de Co-Workfriday. Een nieuw initiatief dat maandelijks plaats zal vinden. (Startende) ondernemers kunnen er flexwerken en andere ondernemers ontmoeten. Een mooie mogelijkheid om op een ongedwongen manier contacten te leggen en samen te werken. De Co-Workfriday wordt gehouden aan de Koestraat 20 in Raalte (1e verdieping). Tussen 12:30 en 13:30 is er voor € 2,50 een lunch te verkrijgen. Je bent welkom van 9:00 – 17:00. Ben je erbij? aanmelden via Starters Loket Raalte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij op zoek naar een teamsport? Kom dan eens kijken bij Handbalvereniging Haarle. H.V. Haarle heeft teams voor alle leeftijden, waar jij deel van uit kunt maken! Je mag 4x gratis meetrainen en daarna horen wij graag van je of je het team wilt komen versterken. Meer info op: www.handbalhaarle.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op 26 september bezoekt de gemeenteraad het dorp Mariënheem om in gesprek te gaan met inwoners en ondernemers. De leden van de gemeenteraad horen graag wat er leeft in Mariënheem, waar zijn de Mariënhemers trots op, wat willen ze graag veranderd zien in hun dorp. Een goed moment om dit te laten horen en te laten zien op 26 september aanstaande.

Zaterdag 21 september vertrekken we met 35 mensen van parochie H. Kruis voor een bedevaart naar Lourdes. De plek waar hemel en aarde elkaar raken. De plek waar Bernadette als nederig, armoedig en ziek meisje werd uitverkoren door Maria. Na een kleine zegenbede in de H. Kruisverheffing vertrekken we rond 6.30 uur richting Maastricht, waar we per vliegtuig verder reizen naar Tarbes bij Lourdes, in de Franse Pyreneeën.

Zingen is goed voor de weerstand, werkt stress verlagend en maakt blij! Zing je dan ook nog met een super enthousiaste club? Dan is het lijstje compleet. Dus… Waar wacht je nog op? Ontdek jouw zangtalent en zing mee met Gospelkoor Freedom.

Lijkt het je leuk om wekelijks in een ongedwongen sfeer lekker een balletje te trappen? Het doel is om een uurtje actief bezig te zijn zonder verdere verplichtingen. Geïnteresseerd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom vrijblijvend een keer meetrainen op zondagavond. Waar? Sporthal ’t Aspel Mariënheem. Hoelaat? Van 20.00u tot 21.00u