In de tuin zitten, met een koud drankje in de hand, een hommel die traag voorbij zoemt, een vlinder die van bloem tot bloem fladdert, onder een warm zonnetje en misschien een heel zacht briesje – dat is het zomergevoel. Op de achtergrond de bel van de draaimolen en muziek vanuit de tent op het terrein van het Midzomerfeest. Twee weken ná het werkelijke midzomerpunt dan. En gelukkig maar, want doordat het twee weken was uitgesteld in de hoop dat er voldoende versoepelingen zouden zijn, hebben we weer een fysiek feest!

Ik ben niet zo van de feestjes en al helemaal niet van de tentfeestjes, maar na bijna anderhalf jaar rust in de tent vind ik het ook echt wel weer heel leuk om eens iets buitenshuis te kunnen doen. Dus ook ik heb kaartjes besteld en de eerste negatieve toegangstest is ook al binnen. Op het feestterrein zijn de voorbereidingen in volle gang. Overal worden vrijwilligers vandaan gepeuterd om op deze korte termijn er toch weer een goed lopend feest van te kunnen maken.

Ook Radio Midzomerfeest zal draaien en dat begint zelfs al op de vroege vrijdagochtend. We kunnen daarmee al mooi de hele dag opwarmen en voorgenieten. De avond starten we met een quiz en opgepast: met de band Achtung! Op naar een Marrie-mooi en machtig gezellig Midzomerfeest. Mariënheem: PROOST!

Deel dit via social media