Wat was het weer fantastisch, het Midzomerfeest. Het is al weer drie weken geleden en nog steeds kunnen we trots zijn op het resultaat. Met frisse tegenzin gingen we in 2016 proberen om het dorpsfeest zo’n twee kilometer verderop in de manege te organiseren. Helaas woog een vol programma en een flinke line-up niet op tegen de dorpse gezelligheid van een tent. Menig Mariënheems hart ging weer harder kloppen bij het bericht dat het weer een tentfeest ging worden en wel op een prachtige locatie. Iets kleiner, iets minder ‘grote’ namen, maar we hebben weer een tentfeest!

Zelf mocht ik een steentje bijdragen om de vrijdagavond invulling te geven. Met een paar leuke dorpsgenoten en veel plezier vooraf hebben we zoveel mogelijk ludieke vragen bedacht. Een olijk duo als presentatoren die er een mix van carabaret en pubquiz van maakten. Vanaf 8 uur een bomvolle tent en ongezond fanatisme bij enkele teams. Tevens kan ik de zes teams die de hoofdstad van Palau (Ngerulmud) juist hadden, alsnog vertellen dat zij gediskwalificeerd waren voor de hoofdsteden ronde in verband met het gebruik van de mobiele telefoon als hulplijn.

Voor een ieder die rond juni nog een paar avonden over heeft kan ik het advies geven om ook een deel van het Midzomer te gaan organiseren. Je krijgt een groep creatieve enthousiastelingen, een zakje geld en de volledige vrijheid om er iets leuks van te maken!

Ik denk dat ik namens alle Mariënhemers spreek als ik zeg dat de organisatie met al zijn vrijwilligers een prachtig resultaat heeft neergezet. We hebben weer een dorpsfeest op een fantastische locatie. Gezien de drukte op de vrijdag- en zaterdagavond voorzie ik weer een gestage groei, maar laten we er volgend jaar weer de schouders eronder zetten om weer het mooiste dorpsfeest van de maand juni te hebben!

Deel dit via social media