Alle ouder(s)verzorger(s) van een kind in groep 1,2 of 3 die de Eerste Heilige Communie wil doen in groep 4 of hierover nadenkt, worden uitgenodigd op 6 april om 20.00 uur in de Schalm.  

Ook al lijkt de Eerste Heilige Communie misschien nog ver weg (groep 4) toch is het belangrijk om nu samen na te denken. Er zijn namelijk minder kinderen dus ook minder kinderen die de Eerste Heilig Communie doen. Dit betekent dat wij mogelijk een aantal zaken anders moeten gaan organiseren. 

Hoe kunnen wij vanuit de geloofsgemeenschap zo goed mogelijk blijven aansluiten bij uw wensen? 

Op 6 april 2016 willen wij, met ouders samen gaan nadenken. Ook wanneer u uw kind onlangs heeft laten dopen bent u van harte welkom! 

We gaan starten om 20.00 uur en zullen samen stil staan bij verschillende mogelijkheden. Aan het einde van deze avond hopen wij twee mogelijk te hebben die iedereen aanspreekt. Wij als geloofsgemeenschap en school zullen beide opties nader uitwerken. 

Als aftrap voor deze avond zal Jeannette Bakker-Stam ons inspiratie meegeven. Aan de hand van het thema: ‘Geloven’ in opgroeien van kinderen gaat ze met ons van gedachten wisselen. Jeannette Bakker is eigenaar van KinderCoachKasteel in Steenwijk. Het KinderCoachKasteel is  een professioneel kindercoach- en opleidingsinstituut. 

Namens de werkgroep Eerste Communie en de basisschool,  de pastoraatsgroep hopen wij u te zien op 6 april.  Contactgegevens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 18291938 

 

Deel dit via social media