Op zaterdag 21 mei 2016 viert club SallAnders haar 10 jarig jubileum. U bent van harte uitgenodigd dit lustrum met ons mee te vieren. Het programma bestaat uit een mini-symposium met als thema ‘Afkomst en Horizon’. Marie de Meister (pseudoniem van Prof. Mr. H.M.T. Holtmaat) gaat aan de hand van haar laatste roman ‘De stilte van Thé’ (verschijnt begin maart 2016) in op de belangrijke rol die afkomst in het leven speelt.

Drs. Tamara Tielbeke belicht dit onderwerp vanuit haar praktijk als psychologe. De middag wordt muzikaal omlijst door het Iberus Quartet en afgesloten met een hapje en een drankje.

Tevens vragen wij aandacht voor: ‘Het Dogon Vrouwen Initiatief’. Vrouwen in Afrika hebben behoefte aan veilig licht in de donkere avonduren voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Bovendien kunnen de kinderen dan hun huiswerk maken. Daarom willen wij zoveel mogelijk slechte kerosine lampen en zaklampen met vervuilende batterijen vervangen door Wakawaka zonnelampen. www.dogonvrouweninitiatief.nl Uw donatie is meer dan welkom!

Deel dit via social media