De kermis ging om 18:00 uur open voor de Mariënhemers kinderen  en in  een rampe stamp volle  omgebouwde manege Bartels  ging het feest los met zelfs een bus vol uit het Brabantse land. Deze hadden dit via het internet vernomen dat in het oosten van het land een oktoberfeest gehouden werd in juni. En waar zij ook naar toe moesten, dan maar een paar uurtjes in de bus vertoeven en met drank meer gang?

In een mooi en sfeervol ingerichte manege Bartels)nieuwe locatie en onderkomen van de Midzomerfeesten) was de vrijdagavond ingericht voor een oktoberfeest en dat in Juni.

Het bier hop moet nog groeien en de gerst staat nog op het land en het bier moet daarvan nog gebrouwen worden maar dat deert de midzomerfeesten niet om dan geen oktoberfeest te houden.In tegendeel zelfs want de lange tafels en bratwursten waren in een no time uitverkocht.Onder het motto “wat goed is muj zo loaten ” en met die gedachte ging deze oktoberfeest op herhaling, en ook dit keer weer met een volle tent met feestvierders

De muziek was van die powerhosen en DJ Der Willie vulde alles aan.

Licht en geluid  Tom van Duuren en zaal licht van Andre Invincible Holtmaat uut Mariënheem.`

Foto’s en video: Henk kl. Koerkamp en Harrie Huisman  | De foto's van de vrijdag avond kan men HIER bekijken

Meer foto’s en video’s volgen later via dit medium.

 

Deel dit via social media