Kinderopvang ’t Schoapie zet op zondag 26 juni van 10.00 tot 14.00 uur de deuren weer open! Kom zien, horen, voelen en beleven wat we op ’t Schoapie te bieden hebben.

Wij zetten ieder jaar de deuren open om iedereen in de gelegenheid te stellen om eens vrijblijvend een kijkje te nemen bij onze unieke vorm van opvang. We bieden een grote verscheidenheid aan opvang: kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuterwerk (ook gesubsidieerde plaatsen), buitenschoolse opvang en specialistische kindzorg (dit is voor kinderen die meer zorg en/of begeleiding nodig hebben).

Kinderopvang ’t Schoapie is een kleinschalige vorm van kinderopvang op een unieke plek, namelijk op de boerderij. Kom eens kijken naar de vele jonge dieren die op ’t Schoapie aanwezig zijn. De kinderen komen bij ons iedere dag in aanraking met dieren en er is een grote natuurlijke en uitdagende buitenspeelruimte, die elke vorm van ontwikkeling stimuleert.

Ben je nieuwsgierig of heb je belangstelling, kom gerust even bij ons aan op zondag 26 juni. Kun je deze dag niet… schroom niet en maak een vrijblijvende afspraak voor een rondleiding.

Graag tot ziens op ’t Schoapie!

Martin en Silvia Nikamp

Raamsweg 47a
8106 RJ Marienheem
Tel. (0572) 354740
www.schoapie.nl

Deel dit via social media