Op 1 januari 2017 komt er een einde aan tafeltennisvereniging Effect. Bij de oprichting in 1979 vulden wij met tafeltennis nog een leegte op in de vrijetijdsbesteding in Mariënheem. Dat was te merken aan de grote toeloop. Nu 37 jaar later ligt dat door diverse oorzaken anders. De vereniging is te klein geworden en aanwas van leden zit er niet in.

Een aantal leden gaan stoppen en de rest blijft tafeltennissen maar gaat dat straks doen bij de tafeltennisvereniging Heino. Allemaal kijken wij met plezier terug op onze tijd bij tafeltennisvereniging Effect. Ook zijn we dankbaar voor alle steun die we altijd hebben gekregen van inwoners en bedrijven uit Mariënheem. Die dankbaarheid willen we als volgt zichtbaar maken. 

 In 1979 heeft het toenmalige bestuur van de Stichting Gymzaal Mariënheem het mogelijk gemaakt dat wij een vereniging konden starten door vier tafeltennistafels te schenken. Wij laten nu vier tafeltennistafels met alles erop en er aan achter in het As-Spel. Ook zullen wij de stichting AS-Spel financieel steunen. Daarvoor zal een cheque van 2.500 euro worden overhandigd.

 Rest ons iedereen die op enigerlei wijze betrokken is geweest bij onze club te bedanken.

 Laatste foto's zijn gemaakt door Harrie Huisman klik HIER en enkele oude foto's en kranteknipsels toegevoegd.

T.T.V. Effect

Deel dit via social media