Via de Mik is afgelopen week in heel het dorp de nieuwe brochure van Pb verspreid. Daarbij zat ook het aanmeldformulier voor Pb, met de vraag of u de Mik in papieren vorm wilt blijven ontvangen. Wij willen u graag verder informeren over deze ledenwerving. We begrijpen dat hierover vragen zijn, onze excuses voor de onduidelijkheid.

 

Al jaren kampt de Mik met teruglopende financiën. Op dit moment leasen we een printer, maar dit contract eindigt per 31 maart 2017. We moeten de komende tijd met elkaar besluiten in welke vorm en frequentie we na 31 maart verder gaan met de Mik: hoe ziet de toekomst van de Mik er uit.

In diverse Algemene Ledenvergaderingen van Plaatselijk Belang is hierover met de leden, onze dorpsgenoten, gesproken en is gekeken naar wat de beste oplossing kan zijn. Uitkomst hiervan was: contributie gaan betalen voor de (papieren) Mik. De Mik in digitale vorm, op Mariënheem online, zal gratis zijn. Voor een abonnement op de papieren Mik bij u thuis in de bus wordt dus een extra bijdrage gevraagd. Dit is conform het genomen besluit in de Algemene Ledenvergadering.

Het is met name voor de (toekomst van de) Mik dus belangrijk het aanmeldformulier in te vullen en uw keuze kenbaar te maken. Ook als u al lid bent van Plaatselijk Belang, vragen we u het nieuwe aanmeldformulier in te vullen, omdat we ook uw keuze moeten weten en onze ledenadministratie graag willen actualiseren.

In de Algemene Ledenvergadering van november is het al genoemd: in verband met het invoeren van alle gegevens in de komende periode zal de contributie voor 2016 niet, zoals u gewend bent, aan het eind van dit jaar geïnd worden, maar begin 2017.

De aanmeldformulieren worden in de aankomende week, of in de week gelijk na kerst, weer huis aan huis bij u opgehaald door de bezorgers van de Mik. Wij zijn heel erg blij en dankbaar voor hun hulp hierbij!

Mocht u de bezorgers mislopen, dan kunt u ook bij de Schalm uw aanmelding inleveren! Dit kan in de Schalm-brievenbus, of in de Mik-brievenbus, beide bij de Schalm (Nijverdalseweg 30).

Toekomst:

Naar aanleiding van het aantal aanmeldingen zullen we bepalen hoe de Mik er na 31 maart 2017 uit zal zien, in welke frequentie, hoe/ waar gaan we de Mik drukken etc.

Ook voor de mensen buiten ons dorp die nu nog de Mik ontvangen zullen we dan bepalen welke opties er zijn. Deze mensen zullen hier te zijner tijd over geïnformeerd worden, zodat ook zij een keuze kunnen maken.

Wij wensen u tenslotte hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2017!

Plaatselijk Belang Mariënheem.

Deel dit via social media