Op zaterdag 7 januari heeft de jeugd van S.V. Mariënheem een nieuw uiterlijk gekregen. Er was namelijk voor de gehele jeugd een compleet nieuw trainingspak ter beschikking gesteld. Dit kon gebeuren door medewerking van de Club van 100.Een groep van 100 man, die de sportvereniging S.V. Mariënheem een warm hart toedraagt.

De presentatie vond plaats in de plaatselijke sporthal "t As-Spel". Met deze nieuwe trainingspakken, natuurlijk in de clubkleuren oranje-zwart, presenterende jeugdleden zich uitstekend op de Sallandse Sportvelden.

Hiernaast werd er ook voor de gehele jeugd iets leuks georganiseerd. De E- en F-jeugd speelde een mixtoernooi in debenedenzaal en voor de D-, C- en B-jeugd had de voetbal een FIFA-toernooi georganiseerd.

Dit toernooi verliep erg mooi met Nout Wippert als uiteindelijke winnaar, door in de finale Jorn Kruiper te verslaan. ’s Avonds ging dit FIFA-toernooi verder, met Mark Neimeijer als winnaar door in de finale Sem Spijkerman te verslaan. Al met al kijken we terug op een fantastische dag bij de S.V. Mariënheem.

Foto's door Henk Kl koerkamp & Harrie Huisman  bekijk ze HIER

Deel dit via social media