‘Trampolineparken, escape rooms en bioscopen schieten als paddenstoelen uit de grond. De ouderwetse midgetgolfbaan is getransformeerd tot glowgolf en ook bowlingbanen beleven een comeback. Nieuwe concepten zoals VR, Inbreak Rooms en Gaming Centers dienen zich aan. Ook de vastgoedmarkt ziet nieuwe ontwikkelkansen in de vrijetijdsector en het fenomeen ‘leisure boulevard’ steekt de kop op. Het wordt tijd dat de Family Entertainment Centers zich verder professionaliseren en onderscheiden. De stand alone indoorspeeltuin, bioscoop of klimhal heeft zijn langste tijd gehad!’ Met deze introductie nodigt ‘Het Nieuwe Dagje Uit’ recreatieondernemers uit voor een nieuwe Vakdag op donderdag 23 maart bij De Voltage in Tilburg. Wat wordt het Family Entertainment Center van de toekomst?

 

Wat is voor kinderen een leuk kinderuitje?

Go-Kids geeft op de Vakdag voor recreatieondernemers een presentatie over regionale kidsmarketing, binnen het thema Het Nieuwe Dagje Uit’. Go-Kids wil hiervoor heel graag van kinderen zelf horen hoe zij over dit onderwerp denken. Zij zijn immers de groep die al deze trends aanjagen of omarmen. Uit ervaring blijkt dat de ideeën van kinderen en volwassenen kunnen verschillen. Go-Kids wil hier meer onderzoek naar doen, en gaat daarom in al haar regio’s de volgende vragen uitzetten onder de kinderen:

- Wat is jouw ideale kinderfeestje van de toekomst?

- Wat is jouw ideale dagje uit van de toekomst?

- Wat is jouw ideale vakantiepark van de toekomst?

Win een weekendje Beekse Bergen

Weten wij als ouders wel voldoende wat er speelt onder de jeugd en speelt de vrijetijdssector daar wel genoeg op in? Met dit onderzoek wil Go-Kids hier meer inzicht in krijgen. Om de kinderen aan te sporen om na te denken over de drie centrale vragen verloot de organisatie een vakantieweekendje naar SafariPark Beekse Bergen. De winnaar is diegene die het leukste dagje uit weet te verzinnen. Alle Go-Kids volgers krijgen in de komende weken deze vragen voorgesteld. De resultaten van het onderzoek worden op 23 maart gepresenteerd tijdens de Vakdag ‘Het Nieuwe Dagje Uit’.

Deel dit via social media