De laatste tijden heeft u in de Mik regelmatig gelezen over de veranderingen betreffende de Mik. Wij willen u graag informeren over een aantal zaken

 

Vanaf 1 april wordt de Mik niet meer huis-aan-huis bezorgt, maar krijgt u alleen de Mik als u zich middels het inschrijfformulier heeft aangemeld.

Wilt u de Mik blijven ontvangen op papier en heeft u nog niet het aanmeldformulier ingevuld? Doe dit dan alsnog!

U kunt uw aanmelding inleveren bij de Schalm, of een van de bestuursleden van Plaatselijk Belang. U kunt hiervoor bij de Schalm de Schalm-brievenbus of de Mik-brievenbus gebruiken, beide bij de Schalm (Nijverdalseweg 30). Het aanmeldformulier vindt u op de volgende pagina nogmaals.

Via Mariënheem online kunt u de Mik gratis (digitaal) blijven lezen.

Ook als u al hebt aangegeven al lid te zijn van PB, maar als u nog geen nieuwe machtiging heeft ingevuld, doe dit dan alsnog. Omdat de bedragen op de machtiging wijzigen en we van u moeten weten of u de Mik wilt blijven ontvangen hebben wij deze nieuwe machtiging nodig!

Als u de nieuwe machtiging invult, vervalt daarmee uw voorgaande machtiging voor Plaatselijk Belang.

In de Algemene Ledenvergadering van november is het al genoemd: in verband met het invoeren van alle gegevens in de komende periode zal de contributie voor 2016 niet, zoals u gewend bent, aan het eind van 2016 jaar geïnd worden, maar begin 2017. Mogelijk heeft u in november een afschrijving gezien van PB op uw rekeningafschrift, dit is de bijdrage voor ‘Vrienden van het Omnihuus’.

Woont u niet in Mariënheem?

De opties voor de mensen die buiten Mariënheem (Raalte en Heeten) wonen zijn hetzelfde als voor de mensen die in Mariënheem wonen. Zij worden hierover geïnformeerd zodat ook zij hun keuze kunnen maken. We zijn blij dat de huidige bezorgers in deze gebieden hebben aangegeven de bezorging voorlopig te willen blijven doen.

En hoe gaat het verder?

De mensen die aangegeven hebben de Mik te willen blijven ontvangen, ontvangen deze straks ook net als nu één maal per week. In de zomervakantie wordt eenmalig de Mik bezorgt, in de andere vakanties is er geen Mik.

Berichten in de Mik plaatsen:

Indien u een bericht wilt plaatsen, dan is dit tot een halve pagina gratis als u lid bent van PB (ook als u de Mik digitaal leest).

Dankbetuigingen na een overlijden zijn gratis ongeacht het feit of u lid bent of niet.

Berichten van goede doelen kunnen tot een halve pagina gratis geplaatst worden. Indien nodig, bijvoorbeeld bij een evenement of collecte-actie, kunt u een halve pagina voor die tijd en een halve pagina na die tijd plaatsen.

De overige kosten voor een bericht zijn als volgt:

1 pagina A5: €7,00

½ pagina A5: €4,00

De Mik wordt vanaf 1 april nog gewoon door onze vaste redactieleden samengesteld.

De deadline voor het inleveren van artikelen blijft vooralsnog hetzelfde: maandagavond 24.00 uur. De Mik wordt vervolgens op dinsdag in een drukkerij gedrukt en wordt dan in de loop van de week door uw vaste bezorgers bij u bezorgt.

Mogelijk is het moment waarop de Mik bij u bezorgt wordt iets later dan u gewend bent, wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij hopen dat we op deze manier op uw mogelijke vragen antwoord hebben kunnen geven.

Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u hiervoor terecht bij de bestuursleden van PB, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit via social media