Volgende week is het weer zover, dan staat Pasen voor de deur. Zoals ieder jaar zal er ook in 2017 in Mariënheem een paasvuur ontstoken worden. Op eerste Paasdag, zondag 16 april, zullen de kinderen uit groep 8 van de basisschool om 20:00u het paasvuur ontsteken.

Volgens traditie worden de kinderen uit groep 8 hierbij begeleid door de leiding van het Jeugdkamp. Vanaf de kerk, waar het eerste vuur zal worden ontstoken, zullen de jongens en meisjes uit groep 8 het vuur begeleiden naar het Paasvuur aan de Wissinkweg 36 (weiland Neppelenbroek). De leiding van Jeugdkamp zorgt bovendien wederom voor koffie, thee en frissere drankjes bij het paasvuur.

Dit is echter nog niet alles. Net als vorig jaar zal Jeugdkamp aansluitend ook in de kantine van de SV Mariënheem aanwezig zijn voor de mensen die behoefte hebben aan nog wat extra gezelligheid (vanaf 20:30u). Naast de nodige drankjes en gezelligheid kunt u daar ’s avonds ook terecht voor een heerlijk broodje hamburger!

Tot zover dezelfde locatie en dezelfde tradities, er is dit jaar namelijk ook een belangrijke verandering ten opzichte van vorige jaren. De Wissinkweg zal dit jaar namelijk een eenrichtingsweg zijn waartoe u met de auto alleen toegang heeft vanaf de Hooilandweg (Raalter zijde). Op de fiets kunt u uiteraard wel beide kanten op. Parkeren is toegestaan in de berm, voor auto’s alleen aan de N35-zijde.

Heeft u nog hout over en zou u nog graag helpen om de paasbult nóg wat groter te maken? Het is deze week nog mogelijk om uw hout naar de paasbult te brengen. Zaterdag van 09:30u tot 14:00u is het laatste moment hiervoor.

Namens de organisatie van het paasvuur en de leiding van het Jeugdkamp hopen wij u allen graag te zien bij het paasvuur en aansluitend in de kantine van de SV Mariënheem! Graag tot volgende week, wij hebben er in ieder geval weer zin in!

Deel dit via social media