Lees hier het laatste nieuws van het Midzomerfeest! De ontbijtshow wordt een Midzomerbrunch, wat gaat er gebeuren qua muziek en het Midzomerfeest zoekt nog vrijwilligers. Nieuwsgierig? Lees het hier!

 

Ontbijtshow wordt Midzomerbrunch

De zaterdagochtend krijgt een wat andere invulling. Geen ontbijtshow meer maar een Midzomerbrunch. De aanvangstijd is verschoven van 10:00 uur naar 11:00 uur. Een eindtijd hebben we niet! Dit gaan we doen tijdens de Midzomerbrunch:

 

* Hot items,

* bekendmaking van de Midzomercorona,

* Grote verloting

* Presentatie door een duo,

* Koffie, warme broodjes, soep, etc. etc.

* Kosten € 5,00 per persoon.

 

Notendop

Donderdagavond organiseren we een cabaretavond met cabaretier Jan Riesewijk (bekend van Jonge Leu en Oale Grond en Ode aan de Wierdense Revue). De vrijdagavond een mega Oktoberfest met als hoofdact Die Tolle Leute. Op de zaterdagavond mogen de Maxxies aan. Op zondag is de kans groot dat je van de baan vliegt.... De Vliegende Mariënhemer is d'r niks bij!

 

Vrijwilligers gezocht

Het Midzomerfeest is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zoeken bijvoorbeeld mensen voor PR, marketing, sponsoring of de techniek. Creatievelingen (zowel met de hand als met de computer) zien we ook graag!

 

Wil jij graag jouw CV een beetje aanvullen, moet je van school een maatschappelijke stage lopen of vind je het gewoon leuk om vrijwilligerswerk te doen? Het kan allemaal bij het Midzomerfeest!

 

Voor meer info over verenigingen en vrijwilligers, stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit via social media